I år kommer det mange store artister til Norge, og 2016 blir et stort år for konsertgjengere. Det er mange store høydepunkter og noen av verdens mestselgende og mest populære artister legger turen innom det lille landet vårt.

Music Norway

Her er listen over noen av høydepunktene, og det som antakelig vil bli årets konserter 2016:

Kent kommer til Stavanger i oktober. De skal spille sin avskjedsturné i høst og vil med det si farvel til en lang og svært suksessrik artistkarriere. Konserten blir etter all sannsynlighet utsolgt raskt, selv om den skal finne sted på store DNB Arena.

Mariah Carey kommer til Oslo Spektrum i slutten av mars. Hun er ute på sin verdensturné og legger turen innom Oslo. Da er det meste duket for en underholdende opplevelse med både nye sanger og de gamle, gode slagerne. Det er også svært sannsynlig at det hele ender med en god dose dramatikk.

Adele spiller på Telenor Arena 1. mai. Konserten ble utsolgt få minutter etter at billettene ble tilgjengelig. Adele og hennes fantastiske stemme vil skape fantastisk stemning på en stor arena, med gode sjanser for at det blir tårevått.

Iron Maiden kommer til Telenor Arena i juni. Det blir en ordentlig rockekonsert med alt som hører med, og det ventes at svært mange vil gå på konserten og oppleve rockelegendene i levende live.

Photo: Cloud Mine Amsterdam / Shutterstock.com