Det er ikke særlig overraskende at man må være litt rar for å være kunstner og artist. Derfor har mange av våre favorittartister noen spesielle og merkelige hobbyer som man kanskje aldri hadde trodd om dem. Og det gjør dem bare mer interessante for tilhengerne. Her kommer en liste over spennende artister med merkelige hobbyer.

bird

Jack White fra det velkjente rockebandet The White Stripes samler på utstoppede fugler og dyr. Han elsker de rareste dyrene og samler dem i huset sitt.

Vanilla Ice samler på Teenage Mutant Ninja Turtles-leker. Han har alle produktene som finnes i denne serien, og drømmer seg tilbake til barndommen. Kanskje han leker Ninja Turtles med sine egne barn?

Alle medlemmene i Red Hot Chili Peppers liker sjakk. De sitter backstage på store rockekonserter og spiller et parti med sjakk. De har tidligere til og med invitert Magnus Carlsen til å spille sammen med dem.

Lily Allen broderer. Hun bruker altså fritiden sin på å sy korssting på et hvitt tøystykke. Kanskje hun broderer morsomme ordtak og flotte blomster som hun henger opp på veggen i huset sitt?

Rod Stewart elsker modelltog og modellbyer. Det er uklart om han bygger dem eller om han bare ser på dem, men små, modellerte versjoner av virkeligheten er en av hans største lidenskaper.