Musikk er uten tvil det som driver jordkloden fremover. Musikk får oss til å tenke, får oss til å slappe av, får oss til å gjøre det som er nødvendig, får oss til å kjenne livets sprudlende bølger. Er du musikkfrelst, bør du ha en spilleliste for enhver anledning. Uansett hva du foretar deg, vil du forbedre utfallet ved å høre på passende musikk underveis. Uansett aktivitet, finnes det rett musikk.

music_380804647

Har du søvnproblemer? Mange som har søvnproblemer tyr til sovemedisin, men det kan finnes andre alternativer. Tyske forskere har nemlig bevist at musikk vil hjelpe deg. Ikke kan, men vil. Sett sammen en god spilleliste med avslappende musikk, og skru den på en times tid før du legger deg. Kroppen vil slappe av, og du vil sove som en baby. Prøv det ut.

Når du spiller, uansett om det er skytespill, bilspill, strategispill eller spilleautomater vil det også lønne seg å høre på rett musikk. Musikk forbedrer konsentrasjonen, og ingenting er viktigere i spill enn konsentrasjon. Det å lytte på musikk når du spiller pengespill er spesielt viktig, slik vil du på din positive holdning og øke vinnersjansene dine ved å følge med på hver runde du foretar deg. Veien fra lett underholdning til god inntekt er kort, og musikk muliggjør det aller meste.

Mange populære sanger vil pumpe adrenalin inn i blodet ditt, og få deg til å ta det lille ekstra steget når du er på vei til å gi opp. Dagbladet satte sammen en meget god toppliste som du bør titte på, ellers er det bare å mikse sammen en rekke populære klubblåter og ta dem med deg på treningen eller løpeturen.