Du har kanskje fått med deg trenden? Kanskje du har vurdert å prøve det ut selv? kanskje du ikke helt vet hvor du skal starte? Vi har samlet den perfekte guiden for deg. Selv om du er helt nybegynner, eller har spilt utallige runder med nettpoker allerede, har vi sidene du burde sjekke ut.

Noe for alle

Texas Hold’em eller Omaha Hold’em, eller kanskje litt av begge? De to forskjellige formene har helt klart likhetstrekk, men det finnes også spennende forskjeller. Du har kanskje bare hørt om Texas Hold’em, men hvem vet? Kanskje det er den mindre kjente Omaha Hold’em som blir din nye favoritt? Eller kanskje det passer bedre å veksle mellom flere variasjoner? Uansett hvilken spillertype du er; Calling Station – den passive spilleren, Rock – den stramme og lite kreative spilleren, Maniac – den hyperaggressive spillere? Eller kanskje Shark – den perfekte spillertypen? Du vil passe inn her.

Finn frem ditt «Poker Face»

Dersom du kanskje ikke er helt komfortabel med bløffing, og du tror pokerfjeset ditt kunne trengt litt hjelp før du setter i gang, har vi tenkt på dette også. Uansett hvilken form for poker du ønsker å spille er det alpha omega å kunne bløffe. Vi har samlet sammen en lang liste med proffenenes beste tips. Sjekk den også ut her pokersider.online