Musikk påvirker oss på mange forskjellige måter. Gjennom musikken kan du bli feststemt, glad, trist, og sint. Musikken kan både underholde, men også fungere som terapi. Med den rette spillelisten og pokersider.online kan du koble av med musikk mens du forbedrer ditt pokerspill.

Finn din spilleliste

Å kunne leve seg inn i musikken er viktig når man først skal koble av. Jobber du med å forbedre dine bløffe-egenskaper i poker, vil en beroligende ballade passe bedre enn heftig metall. På nett og hos strømmetjenestene finner du et stort utvalg av spillelister designet for ulike humør og situasjoner.

Lytt til de ulike spillelistene, og finn de sangene som hjelper deg med å fokusere. Lag en spilleliste for dette, og x-antall andre for andre humør og sinnstemninger. Med et godt utvalg av spillelister vil du alltid finne musikk som passer her og nå.

Kombiner musikk og pokerspill

Mens noen sanger hjelper oss gjennom en tøff dag, vil andre sanger skjerpe oss og gire oss opp. Du trenger ikke vite noe om musikk for å finne sangene som påvirker ditt humør. Skal du spille poker derimot er det viktig med noen forkunnskaper. Les deg opp på teori og strategier slik at du er klar for neste pokerturnering.